28.11.2018
WuXi NextCODE, genom verilerine yönelik sağlık çözümlerini desteklemek için NetApp Cloud Volumes’ü tercih ediyor

WuXi NextCODE, genom verilerine yönelik sağlık çözümlerini desteklemek için NetApp Cloud Volumes'ü tercih ediyor

Çoklu bulut ortamlarında bulunan genom (organizma genetik şifreleri) verilerinde dünya lideri platform WuXi NextCODE, artık aynı anda daha çok genomu işleyebiliyor.

Müşterilerini veriyle dünyayı değiştirmeleri için güçlendiren NetApp (NASDAQ: NTAP), insanlığın sağlığını iyileştirmek için çalışan dünyanın lider genom veri platformu ve analiz şirketi WuXi NextCODE ile işbirliği yaptığını duyurdu. WuXi NextCODE, veri temelli uygulamaların yönetimini geliştirmek ve kurulumunu sadeleştirmek için NetApp® Cloud Volumes'ü kullanacak. WuXi NextCODE, genom verilerinin depolandığı entegre çoklu bulut ortamlarında faaliyetlerini sürdürüyor ve müşterileri için ikincil işleme ve klinik uygulamaları gerçekleştiriyor. NetApp Cloud Volumes onlarca kat fazla veriyi aynı anda işleyebiliyor ve devasa miktardaki veri hacimlerini gerçek zamanlı olarak analiz edebiliyor.

WuXi NextCODE, insan sağlığını iyileştirmek için genom verilerini organize etmek, işlemek, paylaşmak ve uygulamak için özel olarak tasarlanan bir platform sunuyor. Şirketin yapay zeka tabanlı program geliştirme araçları, hem klinik öngörüler hem de araştırma öngörüleri sunmak amacıyla devasa miktardaki genom verinin ve klinik verinin etkin analizi için tasarlandı.
WuXi NextCODE gibi NetApp Cloud Volumes kullanıcıları, “HPC-benzeri” yüksek ölçeklenebilirliğe sahip depolama altyapılarınının bulutta kurulumunu kolayca yapabiliyor ve yapılandırabiliyor. Üstelik, NetApp SnapMirror® veri replikasyon yazılımının kullanımıyla sağlanan gerçek zamanlı aynalama gibi gelişmiş depolama yönetim özellikleri kurulum ve test süreçlerini son derece kolaylaştırıyor; böylece, WuXi NextCODE'un araştırma, ilaç ve biyoteknoloji sektörleri ile klinik ortamlardaki müşterileri için son derece önemli bir gereklilik olan daha sabit ve güvenli platformu onlara sunuyor.

WuXi NextCODE ve NetApp işbirliğini değerlendiren NetApp Bulut Veri Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Anthony Lye şunları söyledi: “Bulutta veri hizmetleri, iş dünyasında inovasyonu güçlendirmesinin yanı sıra aslında toplumu bütünüyle etkiliyor. WuXi NextCODE ile işbirliğimiz, yüksek performanslı şirketlerin çoklu bulut ortamlarında faaliyet göstermesine nasıl yardımcı olduğumuzun bir göstergesi. NetApp Cloud Volumes'ün en büyük genel bulut ortamları ile ortaklığı mevcut. Bu sayede kullanıcılara verilerini sektör öncüsü genel bulut hizmetlerine taşıyabilme ve değişen pazar şartlarına ve müşteri taleplerine hızla karşılık verebilme becerisi kazandırıyoruz.”

NetApp ve WuXi NextCODE, gelişmiş veri şirketlerinin veriyle dünyayı değiştirebilecekleri bir model ortaya koyarak global genom topluluğunun artan veri hacimlerine hizmet edecek ek araçlar, yetenekler ve Uygulama Programlama Arayüzleri (API) kapsamında yeni işbirlikleri geliştirmeye devam edecek.