14.11.2018
Semiha Kirişçi, AstraZeneca Türkiye Hukuk İşleri Müdürü oldu

Semiha Kirişçi, AstraZeneca Türkiye Hukuk İşleri Müdürü oldu

2013 yılından beri AstraZeneca Türkiye'de çalışan ve son olarak Hukuk Müşaviri olarak görev yapmakta olan Semiha Kirişçi, Hukuk İşleri Müdürü olarak atandı.

Lisans eğitimini 2009 yılında Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlayan Semiha Kirişçi, AstraZeneca Türkiye ailesine 2013 yılında kurumsal avukat olarak katıldı. Ardından 2017 yılında hukuk müşaviri olarak atanan Semiha Kirişçi, son olarak AstraZeneca Türkiye Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

İlgili Kişi:
Dilek Özcan
dileko@bordopr.com

AstraZeneca Hakkında
AstraZeneca özellikle solunum & otoimmünite, kardiyovasküler - renal & metabolik hastalıklar ve onkoloji alanındaki hastalıkların tedavisine yönelik reçeteli ilaçların keşfi, geliştirilmesi ve kullanıma sunulması alanında faaliyet gösteren, bilim odaklı ve küresel bir biyofarmakoloji şirketidir. Şirket ayrıca kurduğu birçok işbirliği sayesinde enflamasyon, enfeksiyon ve sinirbilim alanlarında da aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir. AstraZeneca 100'den fazla ülkede faaliyet göstermekte olup, yenilikçi ilaçları dünya genelinde milyonlarca hasta tarafından kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için http://www.astrazeneca.com.tr adresimizi ziyaret edebilir veya https://www.linkedin.com/company/astrazeneca/ ile Linkedin'den, https://www.facebook.com/AstraZenecaTurkiye/ ile Facebook'tan, https://www.instagram.com/astrazenecaturkiye/ ile Instagram'dan takip edebilirsiniz.