07.09.2018
NetApp Gartner’ın 2018 Magic Quadrant raporunda “Solid-State Arrays” kategorisinde lider oldu

NetApp Gartner'ın 2018 Magic Quadrant raporunda “Solid-State Arrays” kategorisinde lider oldu

Şirket, vizyonun bütünlüğü ve vizyonunu hayata geçirme becerileri sayesinde geçen yıla kıyasla konumunu güçlendirdi.

NetApp (NASDAQ: NTAP) Gartner'ın 2018 Magic Quadrant raporunda vizyonun bütünlüğü ve vizyonunu hayata geçirme yetenekleri sayesinde “Solid-State Arrays” kategorisinde bu yıl da üçüncü kez lider oldu. Ek olarak, şirket bir önceki yıla kıyasla konumunu da güçlendirdi.

NetApp'ın liderliğini değerlendiren NetApp Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı şunları söyledi: “Gartner Magic Quadrant'taki konumumuz vizyonumuzun ne kadar açık ve net olduğunun göstergesi. Rapor, bulut bağlantılı flash ile BT mimarilerini modernize etme süreçlerinde NetApp'ın müşterilerine nitelikli destek sunmadaki becerisini ispatlamış oluyor.  Müşterilerimizin dijital iş dönüşümüne destek olmak için uçtan merkeze ve buluta kadar ölçeklenebilecek şekilde tasarlanmış sektör öncüsü flash çözümlerimizle onları güçlendirerek liderliğimizi sürdüreceğimize dair güvenimiz tam.”

Belirli bir pazarda yapılan araştırmaların sonucu olan Gartner'ın Magic Quadrant raporu, o pazarda sunulan hizmetlerin durumu hakkında okuyuculara geniş bir bakış açısı sunuyor. Grafik değerlendirme ve tek biçimli değerlendirme kriteri seti kullanan Gartner Magic Quadrant, sağlayıcıların vizyonlarını hayata geçirme becerilerini ve vizyonlarının bütünlüğünü değerlendiriyor.

NetApp®'ın bulut bağlantılı, all-flash sistemleri portföyü müşterilerin BT mimarilerini modernize etmek ve dijital dönüşümlerine hız kazandırmak için ihtiyaç duydukları performansı, istihbaratı ve korumayı sunuyor. NetApp flash portföyü sayesinde müşteriler sektör lideri uygulama performansı, daha verimli bulut-bağlantılı SAN ve hibrit bulut ortamlarında entegre veri koruması avantajı elde ediyor. Flash verimliliği garantisi ve performansına ek olarak, hibrit bulut ve kurum içi ortamlar için en üst düzeyde işletim sistemi teknolojisini yalnızca NetApp sunuyor[1].

Kaynaklar
  • 2018 Gartner Katı Hal Dizileri Kategorisi Magic Quadrant raporunun ücretsiz bir kopyasını buradan indirebilirsiniz.
  • NetApp all-flash inovasyonları hakkında detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz.
  • Konu ile ilgili blog yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Hibrit bulut alanında veri otoritesi olarak faaliyet gösteren NetApp, dijital dönüşümü hızlandırmak için bulutta ve kurum içindeki verilerin ve uygulamaların yönetimini basitleştiren geniş kapsamlı bir hibrit bulut veri hizmeti sunmaktadır. Dünya genelinde iş ortaklarıyla birlikte çalışarak, küresel kurumların verilerin sahip olduğu güç potansiyelinin tümünü kullanmalarına, müşterilerine daha çok noktadan ulaşabilmelerine, inovasyonu besleyerek operasyonlarını iyileştirmelerine yardımcı olmaktadır. Daha fazla bilgi için www.netapp.com. #DataDriven

[1] Kaynak: 5 Ocak 2018 tarihli “IDC Worldwide Quarterly Enterprise Storage Systems Tracker 2018 1.Çeyrek Raporu”.