17.04.2019
NetApp, 2018 Google Bulut Teknolojisi İş Ortakları ödüllerinde altyapı alanında yılın iş ortağı olarak gösterildi

Hibrit bulut veri otoritesi NetApp (NASDAQ: NTAP), 2018 Google Bulut Teknolojisi İş Ortağı ödülleri kapsamında altyapı alanında yılın iş ortağı olarak gösterildiğini duyurdu. NetApp, ödülünü San Fransico'da düzenlenen Google Cloud Next etkinliğinde aldı.

Ödül kapsamında doğru veri stratejisiyle müşterilerinin Google Cloud ortamında uygulamalarını hızlı ve kapsamlı bir şekilde oluşturmasına ve çalıştırmasına yardım eden NetApp'ın Google Cloud ekosistemindeki başarısı takdir edildi. NetApp ve Google Cloud tarafından birlikte geliştirilen NetApp® Cloud Volumes Service for Google Cloud Platform ürünü, müşterilere Google Cloud ortamında uygulamaların, analitiklerin ve DevOps'un çalıştırılması için güçlü, bulut tabanlı ve tamamen yönetilebilen bir dosya depolama hizmeti sunuyor. İster kurumsal uygulamaların, ister petrol ve gaz gibi sektöre özgü iş yüklerinin çalıştırılması, isterse de yüksek performans, verilerin anında erişebilir olması ve dosya tabanlı ara yüzler gerektiren medya, eğlence ve yaşam bilimleri söz konusu olsun, Cloud Volumes Service saniyeler içinde oluşturulabilen çıktılarla NFS ve SMB protokol hizmetleri sunuyor. Dünya çapında 30'un üzerinde lider kurum, iş yüklerini, diğer alternatif çözümlere kıyasla 10 kat daha hızlı ve 3 kat daha yüksek performansla Google Cloud'a taşımak için halihazırda bu çözümü kullanıyor.

Cardinal Health Bulut Hizmetleri Başkan Yardımcısı Jon Latshaw şunları söyledi: “Google Cloud ve NetApp Cloud Volumes yeniden düzenlenmesinin aylar, hatta yıllar alacağını düşündüğümüz yüksek performans gerektiren iş yüklerimizi taşımamıza yardımcı oldu.”

Konuyla ilgili görüş bildiren NetApp Bulut Veri Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Anthony Lye ise şunları söyledi: “Google Cloud tarafında, altyapı alanında yılın iş ortağı olarak gösterilmek bizi onurlandırdı. Google Cloud ekibiyle yakın çalışmak bizim için harika bir deneyim oldu. NetApp'ın lider bulut veri hizmetlerinin uygulama geliştirme, analitik ve makine öğrenme alanında Google Cloud'un liderliğiyle bir arada sunulması, bulutta yeni uygulama kurulumlarıyla veri açısından zengin bir müşteri deneyimi sunarak kurumların işlerini büyütmesini hızlandırıyor.”

Google Cloud Global İş Ortağı Ekosistemi Başkan Yardımcısı Kevin Ichhpurani, “Google Cloud müşterileri adına, NetApp'ı Google Cloud 2018 Teknoloji İş Ortakları kapsamında yılın altyapı iş ortağı olarak seçtiğimiz için son derece mutluyuz. İş ortağı ekosistemimiz muazzam inovasyonlara imza atıyor ve NetApp'ın dosya hizmetleri ve çekirdek altyapı alanındaki çözümleri bunun en güzel örneğidir. Bu ödülü NetApp'a takdim etmekten gurur duyuyor, önümüzdeki dönemde de birlikte çözümler geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Ek kaynaklar
  • NetApp Cloud Volumes Service for Google Cloud Platform hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu duyuru hakkında yayımlanan NetApp blog yazısını okuyun.
  • NetApp'ı Twitter, Linkedin ve Facebook üzerinden takip edin.

Hibrit bulut alanında veri otoritesi olarak faaliyet gösteren NetApp, dijital dönüşümü hızlandırmak için bulutta ve kurum içindeki verilerin ve uygulamaların yönetimini basitleştiren geniş kapsamlı bir hibrit bulut veri hizmeti sunmaktadır. Dünya genelinde iş ortaklarıyla birlikte çalışarak, küresel kurumların verilerin sahip olduğu güç potansiyelinin tümünü kullanmalarına, müşterilerine daha çok noktadan ulaşabilmelerine, inovasyonu besleyerek operasyonlarını iyileştirmelerine yardımcı olmaktadır. Daha fazla bilgi için www.netapp.com. #DataDriven