12.09.2019
Kutsal Turhan Yılmazok, AstraZeneca Türkiye Ticari Satış ve Operasyonları Müdürü oldu

1999 yılından beri AstraZeneca Türkiye'de çalışan ve Satış Hizmetleri Müdürü görevini yürüten Kutsal Turhan Yılmazok, görevine Ticari Satış ve Operasyonları Müdürü olarak devam edecek.

Kariyerine 1989 yılında tekstil sektöründe başlayan Yılmazok, AstraZeneca'da 20 yıl önce Satış Hizmetleri sorumlusu olarak çalışmaya başladı.

Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlayan Yılmazok, 1999 yılından beri AstraZeneca'da Satış Hizmetleri, Satın alma ve Tedarik Zinciri Yönetimi alanlarında çalışmasının ardından kariyerine Ticari Satış ve Operasyonları Müdürü olarak devam edecek.

İlgili Kişi:
Dilek Özcan
dileko@bordopr.com

AstraZeneca Hakkında
AstraZeneca özellikle solunum & otoimmünite, kardiyovasküler - renal & metabolik hastalıklar ve onkoloji alanındaki hastalıkların tedavisine yönelik reçeteli ilaçların keşfi, geliştirilmesi ve kullanıma sunulması alanında faaliyet gösteren, bilim odaklı ve küresel bir biyofarmakoloji şirketidir. Şirket ayrıca kurduğu birçok işbirliği sayesinde enflamasyon, enfeksiyon ve sinirbilim alanlarında da aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir. AstraZeneca 100'den fazla ülkede faaliyet göstermekte olup, yenilikçi ilaçları dünya genelinde milyonlarca hasta tarafından kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için http://www.astrazeneca.com.tradresimizi ziyaret edebilir veya https://www.linkedin.com/company/astrazeneca/ile Linkedin'den, https://www.facebook.com/AstraZenecaTurkiye/ile Facebook'tan, https://www.instagram.com/astrazenecaturkiye/ile Instagram'dan takip edebilirsiniz.